Η εξήγηση του Κριστιάνο για τις φήμες αποχώρησης

Η εξήγηση του Κριστιάνο για τις φήμες αποχώρησης

Κώστας Ζάλιαρης
Η εξήγηση του Κριστιάνο για τις φήμες αποχώρησης

bet365

Στην τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ λίγο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα ημιτελικά του Confederations Cup, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε πως προέκυψε η ιστορία περί της πιθανής αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε μια πρώτη επικοινωνία με το μεγάλο αφεντικό της «βασίλισσας», με τους δυο τους να προγραμματίζουν συνάντηση για την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «MundoDeportivo», ο Κριστιάνο προσπάθησε να κάνει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να καταλάβει ότι ούτε εκβίασε καταστάσεις ούτε είχε σκοπό να δημιουργηθεί όλη αυτή η ιστορία με τις σκέψεις αποχώρησης που του χρεώθηκαν από τον Τύπο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ντρόχεντα – Λίμερικ (21+).

Όπως τόνισε στον πρόεδρο της Ρεάλ, ναι μεν παραδέχθηκε μπροστά στους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, ότι ήταν τρομερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος με το θέμα της φοροδιαφυγής, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η «Marca», το... χόντρυνε μόλις έμαθε την πληροφορία, δημιουργώντας ιστορία στην οποία τον παρουσίαζε έτοιμο για μεταγραφή...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα