Ξανά πατέρας και μάλιστα με δίδυμα ο Κριστιάνο! (pic)

Ξανά πατέρας και μάλιστα με δίδυμα ο Κριστιάνο! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά πατέρας και μάλιστα με δίδυμα ο Κριστιάνο! (pic)

bet365

Τη γέννηση ακόμα δύο παιδιών του, γνωστοποίησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά και τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών!

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία – Μεξικό, αν ο Χαβιέρ Χερνάντεζ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ημιτελικού με τη Χιλή, η οποία πέρασε στον μεγάλο τελικό και περιμένει πλέον το ματς του Μεξικού με τη Γερμανία για να μάθει τον αντίπαλό της, ο αρχηγός των Πορτογάλων επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό για τα...γεννητούρια και την αύξηση των μελών της οικογένειάς του.

«Ήμουν με την εθνική ομάδα της πατρίδας μου και όπως πάντοτε, ήμουν απόλυτα αφοσιωμένος με ψυχή και σώμα στην προσπάθεια που κάναμε, ακόμα κι αν ήξερα ότι είχαν έρθει στη ζωή τα δύο νέα αγόρια μου» έγραψε ο Κριστιάνο στο facebook και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τα δω για πρώτη φορά πλέον...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα