«Η πραγματική αξία του παίκτη Μάρκους Μπεργκ είναι πολύ χαμηλότερη ...»

«Η πραγματική αξία του παίκτη Μάρκους Μπεργκ είναι πολύ χαμηλότερη ...»

Κώστας Ζάλιαρης
«Η πραγματική αξία του παίκτη Μάρκους Μπεργκ είναι πολύ χαμηλότερη ...»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Αλ Αΐν, Γκανέμ Αλ Χαζρί, ανέφερε ότι όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ποσό που διατέθηκε για τη μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, δεν είναι αληθή, τονίζοντας ότι δόθηκαν μικρότερα ποσά!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Πορτογαλία – Χιλή ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Σουηδός επιθετικός άφησε τον Παναθηναϊκό και μετακόμισε στα ΗΑΕ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το deal των Αράβων με τους «πράσινους» φημολογείται ότι ξεπέρασε τα 3 εκατ.ευρώ, με το «τριφύλλι» να λαμβάνει 2,5 εκατομμύρια και το υπόλοιπο ποσό να πηγαίνει στο Αμβούργο λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που είχε εξασφαλίσει.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Μπεργκ, το αφεντικό της Αλ Αΐν, Γκανέμ Αλ Χαζρί ανέφερε ότι δεν είναι αληθή όσα κυκλοφόρησαν στα Μέσα και τα social media αναφορικά με το ακριβές ποσό της μεταγραφής του Σουηδού επιθετικού...

«Δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα χρήματα σχετικά με την οικονομική συμφωνία για τον Σουηδό Μπεργκ. Η πραγματική αξία του παίκτη Μάρκους Μπεργκ είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι τους αριθμούς που έχουν ακουστεί...», είπε ο Αλ Χαζρί!

 

Τελευταία Νέα