Ζλάταν για... Γενάρη σκέφτονται στην Ατλέτικο

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν για... Γενάρη σκέφτονται στην Ατλέτικο

bet365

Κίνηση ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού θέλει να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη λήξη του εμπάργκο που της έχει επιβληθεί κι έτσι δείχνει να βάζει στη λίστα της και το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Σουηδός επιθετικός έμεινε ελεύθερος – προς το παρόν – από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν πρόκειται να παίξει πριν από το 2018 λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη στο φινάλε της περασμένης, πλέον, αγωνιστικής περιόδου.

Η «Sport» τονίζει ότι το όνομα του Ζλάταν βρίσκεται πλέον στην ατζέντα των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι, ασφαλώς και έχουν πειστεί για τις δυνατότητες του έμπειρου στράικερ ακόμα και στην ηλικία των 35 ετών (κλείνει τα 36 τον Οκτώβριο) , ενώ φυσικά έχει και το πέρασμά του από τη La Liga με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η περίπτωσή του, βέβαια, «συγκρούεται» με τις πιθανότητες απόκτησης του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεδομένα θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη, παρ' όλα αυτά, το θέμα του Ζλάταν δεν είναι παρατημένο από τη Γιουνάιτεντ που ενδέχεται να κάνει κίνηση – ματ με εξάμηνο συμβόλαιο στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα