Πληρώνει τον μισθό του Κοεντράο... για να φύγει

Κώστας Ζάλιαρης
Πληρώνει τον μισθό του Κοεντράο... για να φύγει

bet365

Η Ρεάλ αναμένεται να είναι εκείνη που θα καταβάλλει το μεγαλύτερο ποσό του μισθού του Φάμπιο Κοεντράο, όσο εκείνος θα παίζει δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος μπακ εδώ και μερικές μέρες έχει περάσει και από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, δεν έχει υπογράψει ακόμα στα «λιοντάρια».

Ο λόγος είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, αφού προέκυψε θέμα με την καταβολή του μισθού του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί δανεικός τη νέα σεζόν στη Σπόρτινγκ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χετάφε – Τενερίφη αν ο Νταβίντ Φουστέρ σκοράρει (21+).

Η Ρεάλ, προκειμένου να τον ξεφορτωθεί, έχοντας προχωρήσει και στην απόκτηση του Τίο Ερνάντες από την Ατλέτικο, δείχνει πως θα δεχθεί να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του Κοεντράο για να υπάρξει τελικά συμφωνία με την ομάδα της Λισαβόνας και να φύγει ο διεθνής αμυντικός από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα