Εξαγοράζει την ποινή φυλάκισης για τη φοροδιαφυγή ο Μέσι

Εξαγοράζει την ποινή φυλάκισης για τη φοροδιαφυγή ο Μέσι

Κώστας Ζάλιαρης
Εξαγοράζει την ποινή φυλάκισης για τη φοροδιαφυγή ο Μέσι

bet365

Το ποσό των 510.000 ευρώ θα καταβάλει ο Λιονέλ Μέσι για την υπόθεση της φοροδιαφυγής και την απόκρυψη των 4,1 εκατ.ευρώ από τα δικαιώματα της δημόσιας εικόνας του.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, μαζί με τον πατέρα του, αποδείχθηκε πως είχαν προβεί σε φοροδιαφυγή από το 2007 έως και το 2009, πράγμα που εντοπίστηκε έπειτα από ελέγχους και οδήγησε τους δύο άνδρες στο Δικαστήριο, όπου φυσικά αποδέχθηκαν την κατηγορία.

Μάλιστα, ο Μέσι είχε υποστηρίξει ότι όντως είχαν υπογραφεί συμβόλαια τα οποία δεν τα είχε διαβάσει και τα είχε αφήσει όλα στον πατέρα του προς διαπραγμάτευση.

Η ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή ήταν στους 21 μήνες και στον πατέρα του στους 15, πράγμα που λόγω της νομοθεσίας περί επιτρεπόμενης εξαγοράς αν η τιμωρία είναι μικρότερη σε διάρκεια των δύο ετών, οδηγεί τον ηγέτη των «μπλαουγκράνα» στην καταβολή προστίμου 510.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα