(Και) το ράδιο Marca για την ΑΕΚ!

(Και) το ράδιο Marca για την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
(Και) το ράδιο Marca για την ΑΕΚ!

bet365

Η αποκάλυψη του gazzetta.gr για την περίπτωση του Έλντερ Λόπες στην Ένωση παίζει παντού στην Ισπανία ενώ «μιλάνε» για διπλό deal δανεισμού με Αραούχο και Λιβάγια, τι λένε στην ΑΕΚ!

Σε όλη την Ισπανία και τα ΜΜΕ της χώρας μπορεί κανείς πλέον να βρει την είδηση που αποκάλυψε το gazzetta.gr σχετικά με την περίπτωση του Έλντερ Λόπες και την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ωστόσο μετά τα όσα έγραψε ο Λίτο Χιμένεθ (ως δεδομένο μάλιστα) ότι οι Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση, εννοείται πως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν το άφησαν να περάσει έτσι.

Το απόλυτα αξιόπιστο ράδιο Marca ανέφερε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ότι «οι Αραούχο, Λόπες καιΛιβάγια θα παίξουν την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ. Δανεικός ο πρώτος, με μεταγραφή ο δεύτερος, ενώ για τον τρίτο υπάρχει διαπραγμάτευση για τον χρόνο παραχώρησής του». Προφανώς και δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι πλέον αρκετά ισπανικά ΜΜΕ αναφέρονται (ως δεδομένο) ότι πλην του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού και οι Αραούχο, Λιβάγια θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα παίξουν στην Ένωση!

Αξίζει να σημειωθείθ ότι από την ΑΕΚ γίνεται προσπάθεια να... χαμηλώσει το θέμα και εκφράζονται οι αντικειμενικές δυσκολίες να προχωρήσουν σε διπλό deal με την Λας Πάλμας για την απόκτηση (έστω με τη μορφή δανεισμού) τον Αργεντινό επιθετικό και τον Κροάτη φορ. Βέβαια όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά...

 

Τελευταία Νέα