Διαψεύδει την La Stampa και απειλεί ο Μπονούτσι

Διαψεύδει την La Stampa και απειλεί ο Μπονούτσι

Διαψεύδει την La Stampa και απειλεί ο Μπονούτσι

bet365

Ο σέντερ-μπακ της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, διέψευσε τα ρεπορτάζ που θέλουν τον ίδιο να έχει χτυπήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα και να έχει κόντρα με τον Μπαρτσάλι.

Η La Stampa, εφημερίδα που είναι έγκυρη στα θέματα των Bianconeri ήταν η πρώτη που αποκάλυψε με ονόματα το τι ακριβώς συνέβη. Οπως γράφτηκε ο Μπονούτσι, έριξε χαστούκι στον Ντιμπάλα, ενώ υπήρξε και καυγάς με τον Αντρέα Μπαρτσάλι, αφού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είχε ζητήσει από τον τεχνικό, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να βγάλει τον Ιταλό και να βάλει τον Κουαδράδο. Ο Μπονούτσι μέσω facebook διέψευσε τα πάντα.

«Οσον αφορά αυτά που γράφονται τις τελευταίες ημέρες από κάποιες εφημερίδες σχετικά με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που είχαν πρωταγωνιστή εμένα και συναδέλφους μου, έχει έρθει η ώρα να κάνω μια διευκρίνιση. Τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί, ειπωθεί ή ανακατασκευαστεί, δεν είναι αληθινό. Δεν υπήρξε καμία κόντρα ή καμία πράξη που να έχει να κάνει με εμένα ή με κάποιον άλλο. Η διακοπή ανάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο μέρος του τελικού του Champions League ήταν ένα σαν όλες τις άλλες, επαναλαμβάνω, δεν έγινε τίποτα. Αυτές είναι οι μόνες λέξεις που έχω να πω για το θέμα και ελπίζω να είναι οι τελευταίες. Σε περίπτωση που δεν είναι αρκετές για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, είμαι έτοιμος να απευθυνθώ στους δικηγόρους μου για να προστατεύσω το όνομα και την ακεραιότητά μου».

Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο με την Ρεάλ

 

SERIE A Τελευταία Νέα