Ο Παπαδόπουλος και η εναλλακτική του Βοσνιάδη

Ο Παπαδόπουλος και η εναλλακτική του Βοσνιάδη

Ο Παπαδόπουλος και η εναλλακτική του Βοσνιάδη

bet365

Η προγραμματισμένη γι' αύριο(15/6) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Νίκο Παπαδόπουλου προβλέπεται να καθορίσει το θέμα προπονητή στον Άρη. Αν δεν επιτευχθεί οριστική συμφωνία, τότε θα αρχίσουν οι επαφές με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ενώ ο Σάββας Παντελίδης δεν είναι στο πλάνο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ουέσκα – Χετάφε (21+).

Ξεκινώντας από το τελευταίο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης ουδέποτε μπήκε σε διαδικασία επαφών με τον Σάββα Παντελίδη και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν περί ενδεχόμενης συνεργασίας ουσιαστικά ήταν προϊόν σκέψης και πηγάζει αντλήθηκε από τις καλές σχέσεις του κ. Παντελίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Παντελίδης με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 είπε σήμερα ότι... «δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Ό,τι έχει γραφτεί είναι αποκύημα φαντασίας. Έτσι είναι όμως. Όταν δεν μιλάς εσύ ο ίδιος, μιλούν κάποιοι άλλοι». Ρωτήθηκε μάλιστα αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Άρη. «Στην παρούσα φάση όχι. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι ούτε με τον Ατρόμητο. Έχω βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό μου και περιμένω να υλοποιηθούν»

Επί της ουσίας, στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν διαπιστώθηκε αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία και στην αυριανή(15/6) συνάντησή τους θα φανεί αν θα επιτευχθεί συμφωνία. Στην περίπτωση που δεν συνεργαστούν τότε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα αποταθεί στις εναλλακτικές λύσεις. Σχετικά με την περίπτωση του Σάββα Παντελίδη, οι «κίτρινοι» ξέρουν ότι δεν είναι στις προθέσεις του να εργαστεί στη Football League, γι' αυτό και δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση μαζί του. Η βασική εναλλακτική λύση είναι αυτή του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά μέχρι στιγμής επίσης δεν έγινε επαφή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα