«Χώρισαν» Μυροφορίδης-Απόλλων Σμύρνης

«Χώρισαν» Μυροφορίδης-Απόλλων Σμύρνης

bet365

Απόλλων Σμύρνης και Παύλος Μυροφορίδης χωρίζουν τους δρόμους τους ύστερα από την άκρως επιτυχημένη συνεργασία που οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League.

Ως φίλοι χωρίζουν Παύλος Μυροφορίδης και Απόλλων Σμύρνης, με τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να μην μπορεί να μείνει για προσωπικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι ο Καρυπίδης τού δίνει τα κλειδιά της ομάδας, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος αν θα... ανηφορίσει προς τη συμπρωτεύουσα, ενώ το σενάριο που τον θέλει να σμίγει και πάλι με τον Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες για να πάρει «σάρκα και οστά».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας και πρωτεργάτη της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Football League και της επιστροφής στη Super League, Παύλο Μυροφορίδη.

Η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση με τους διοικούντες καθώς προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να μείνει στην Αθήνα. Μας λυπεί αυτή η εξέλιξη όμως είμαστε αναγκασμένοι να την αποδεχτούμε.

Ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ελπίδα όλων μας στον Απόλλωνα είναι να ξανασυναντηθούνε οι δρόμοι μας σύντομα. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα