Δεν υπάρχει θέμα με Ροντρίγκες και Βίλους

Δεν υπάρχει θέμα με Ροντρίγκες και Βίλους

bet365

Στην Τουρκία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υποτιθέμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και στην Πολωνία για τον 29χρονο στόπερ με την Ένωση να διαψεύδει.

Τις τελευταίες ώρες από την Τουρκία και εντελώς χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός... καπνός (άρα και... φωτιά) υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία για την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες που αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Κάτι που προφανώς και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γεγονός που ξεκαθάριζαν κι από την ΑΕΚ.

Μπορεί λοιπόν στην γειτονική χώρα να κυκλοφορούν τέτοια σενάρια ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και δεδομένα από την Ένωση δεν έχει γίνει καμία απολύτως κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Τουλάχιστον δεν υπάρχει θέμα και «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ έως και τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το ίδιο ισχύει και με τον Βίλους που όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το gazzetta.gr γράφουν οι Πολωνοί ότι απασχολεί την ΑΕΚ (και στο οποίο τονίζουμε ότι ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Ροστόφ). Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Βίλους για την Ένωση και το κέντρο της άμυνάς της αφού και προ ημερών από την Πολωνία (και την χώρα μας) έγραφαν ότι έχει προταθεί από τον Οκόνσκι και ότι δήθεν είναι στη λίστα της ΑΕΚ, κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν ισχύει!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα