Αντίγιο για Μόρα: «Εφόσον ικανοποιηθούμε ο Μόρα θα φύγει Ευρώπη»

Αντίγιο για Μόρα: «Εφόσον ικανοποιηθούμε ο Μόρα θα φύγει Ευρώπη»

Αντίγιο για Μόρα: «Εφόσον ικανοποιηθούμε ο Μόρα θα φύγει Ευρώπη»

bet365

Ο παράγοντας της Άουνταξ Ιταλιάνο, Λορένθο Αντίγιο, εξήγησε επαρκώς το τι ισχύει με την υπόθεση του φορ Φελίπε Μόρα, που απασχολεί και τον σύλλογο του Ολυμπιακού.
Ο Αντίγιο καταρχήν ξεκαθάρισε για την Άουνταξ, που έχει το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη ότι «κανένας δεν υποχρέωσε την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε να υπογράψει αυτό το συμβόλαιο για τον Μόρα. Ξέρουμε και εμείς πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από την Ευρώπη και αλλού (σ.σ. Πορτογαλία, Μεξικό και Ολυμπιακό από Ελλάδα). Είμαστε και εμείς ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Μόρα. Κάνουμε επίσης προσπάθειες ώστε να ικανοποιηθούμε οικονομικά και να παίξει ο Φελίπε Μόρα στην Ευρώπη. Εάν ικανοποιηθούμε οικονομικά τότε θα φύγει. Ο Φελίπε περνάει καλά εδώ αλλά και εμείς και η Ουνιβερσιδάδ καταλαβαίνουμε πως πρέπει να προχωρήσει και να αρπάξει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη.
Δεν θεωρούμε πως θα πρέπει να του κόψουμε τον δρόμο». Ακόμα τόνισε πως εφόσον καλυφθεί η ρήτρα των 4 εκατ. δολαρίων ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει άμεσα. «Είναι σαφές πως θα έρθουν πολύ καλές προσφορές και ότι ο Φελίπε θα βρει στην Ευρώπη πολύ πιο καλά συμβόλαια και ευκαιρίες από εδώ. Το γνωρίζουμε καλά αυτό», συμπλήρωσε.
 

Τελευταία Νέα