Παρελθόν από την Ξάνθη ο Σολτάνι

Gazzetta team
Παρελθόν από την Ξάνθη ο Σολτάνι

bet365

Η Ξάνθη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τους Σολτάνι - Ουάλας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πανιώνιος - ΑΕΚ, αν ο Αραούχο ανοίξει το σκορ (21+).

Ως γνωστός ο Ουάλας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, η οποία τον έχει ανακοινώσει κιόλας ενώ ο Καρίμ Σολτάνι αναζητά τον επόμενο σταθμό του.

Ο Αλγερινός, ήταν από τους παλιούς της ομάδας μιας και σε 4,5 χρόνια αγωνίστηκε σε 112 ματς σκοράροντας 21 γκολ. Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έπαιξε σε 53 ματς με τους Ακρίτες.

Η ανακοίνωση των Ακριτών:

Η Xanthi FC ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι και Φερνάντο Περέιρα Γουάλας, καθώς επέλεξε να μην ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.
Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, στα 4,5 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα μας, πραγματοποίησε 112 συμμετοχές με την ξανθιώτικη φανέλα σημειώνοντας 21 γκολ στο πρωτάθλημα μοιράζοντας κι αρκετές ασίστ συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στον τελικό κυπέλλου του 2015.
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός μετά από τρεις διαδοχικές χρονιές στην ομάδα είχε 53 συμμετοχές στη Super League συμμετέχοντας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2015. Η Xanthi FC τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα