«Ο Γιαλιάς χαρίζει τις μετοχές του»

Gazzetta team
«Ο Γιαλιάς χαρίζει τις μετοχές του»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να παραχωρήσει δωρεάν την ομάδα
Με μηδενικό αντίτιμο προτίθεται να παραχωρήσει ο Χρήστος Γιαλιάς τα Τρίκαλα, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό σήμερα μέσω επίσημης τοποθέτησής του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ
«Με μεγάλη έκπληξη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς πληροφορήθηκε ότι στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr γράφτηκε ότι αξιώνει ο ίδιος το ποσό περίπου 250 χιλιάδων ευρώ για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ! Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα ΔΩΡΕΑΝ.
Και θυμίζει τα εξής: Η ΠΑΕ έχει γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, το εξειδικευμένο σύστημα polar, ποδοσφαιρικό υλικό ικανό να καλύψει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εγγυητική στον τραπεζικό λογαριασμό, είναι να λάβει επιχορήγηση από την ΕΠΟ για την συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας, υπόλοιπο φετινών χορηγιών, τις μετοχές, αλλά και την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν με προϋποθέσεις Σούπερ Λίγκας. Για όλα αυτά ο κ. Γιαλιάς δεν ζήτησε ούτε θα ζητήσει τίποτα, έτσι είναι πραγματικά άγνωστο σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ότι χαρίζει τις μετοχές του και το εννοεί, όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα