Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά Σούπερ Λιγκ!

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά Σούπερ Λιγκ!

bet365

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την απόφαση της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας της Λίγκας. Απόρριψη και στην προσφυγή για Μπεργκ.
Και με την βούλα του Διαιτητικού δικαστηρίου πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός καθώς απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ που ζητούσε την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας επικαλούμενος την δίωξη κατά των ερυθρόλευκων για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Εάν γίνονταν δεκτό το αίτημα του, σε περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών, αυτή θα εφαρμόζονταν στην κανονική περίοδο ενώ τώρα θα έχει ισχύ στη νέα αγωνιστική περίοδο εφόσον και εάν βέβαια υπάρξει τέτοια.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ κατά της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ελλείψει δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω του ότι η επιβληθείσα στον προσφεύγοντα πειθαρχική ποινή δεν υπερβαίνει την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, ούτε τη χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.
- Απέρριψε την από 29.5.2017 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος.
- Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.
 

Τελευταία Νέα