Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπραουνσβάιγκ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπραουνσβάιγκ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο (pics)

bet365

Η αποτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Bundesliga και οι δύο ήττες από τη Βόλφσμπουργκ που τελικά κρατήθηκε στην πρώτη κατηγορία, εξαγρίωσε τους οπαδούς της Μπραουνσβάιγκ.

Λίγο μετά τη δεύτερη ήττα από τους «λύκους» με το γκολ του Βιεϊρίνια και το συνολικό 2-0 στα δύο παιχνίδια, οι οπαδοί του συλλόγου που παραμένει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο εξαγριωμένοι για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους.

Ο κόουτς, Τόρστεν Λίμπερνεχτ, είχε δηλώσει μετά την πρώτη ήττα πως «τα λιοντάρια πάντοτε αντεπιτίθενται», όμως στο γήπεδο τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά και η ομάδα του αδυνατούσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Αυτό έκανε τους οπαδούς της Μπραουνσβάιγκ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης και φυσικά να μην επιτρέψουν στους «λύκους» να γιορτάσουν για την παραμονή τους στη Bundesliga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα