Μπουφόν: «Το τρόπαιο για την Γιούβε, όχι για μένα»

Gazzetta team
Μπουφόν: «Το τρόπαιο για την Γιούβε, όχι για μένα»

bet365

Η Cosmote TV βρέθηκε στο Τορίνο για την διεθνή media day και είχε την τιμή να μιλήσει με τον Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, για να νικήσει την Ρεάλ στο τελικό του Champions League.

- Μετά από δύο χρόνια ένας άλλος τελικός με έναν άλλο ισπανικό σύλλογο και μια άλλη Γιουβέντους:

«Κερδίσαμε με την αξία μας αυτό τον τελικό, αυτή την δεύτερη συμμετοχή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε πως θα διεξαχθεί αυτός ο τελικός».

-Ολος ο κόσμος θέλει αυτό το τρόπαιο να το κατακτήσει η Γιουβέντους του Μπουφόν:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Είναι σημαντικό και συγκινητικό και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη τους και που ζητούν να κερδίσει η ομάδα το τρόπαιο για εμένα, αλλά αυτό το τρόπαιο είναι για την Γιουβέντους και όχι για τον Μπουφόν. Πέρασα πολλά με την Γιουβέντους αλλά πρέπει πραγματικά να το αξίζουμε, για να πάρουμε αυτό το τρόπαιο»

- Απέναντι σας έχετε την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την «τριπλέτα» του BBC. Τι πρέπει να κάνει η Γιουβέντους για να κερδίσει;

«Πρέπει να αγωνιστεί καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Ένας τέτοιος αγώνας μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες».


Εν συνεχεία το μικρόφωνο έφτασε στον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος για την μεγάλη κούπα του Σαββάτου: «Κατακτήσαμε δύο πολύ σημαντικούς τίτλους φέτος, περιμένουμε τον πιο καλό το Σάββατο και προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για να το κατακτήσουμε. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, η Ρεάλ είναι μια ομάδα με πολλούς δυνατούς παίκτες αλλά το ίδιο είναι και η Γιουβέντους. Ας νικήσει ο καλύτερος».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα