«Βλέπει» Γκαβράνοβιτς ο Ολυμπιακός (vid)

«Βλέπει» Γκαβράνοβιτς ο Ολυμπιακός (vid)

«Βλέπει» Γκαβράνοβιτς ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Την περίπτωση του Ελβετοκροάτη επιθετικού της Ριέκα Μάριο Γκαβράνοβιτς εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχουν αποφασίσει το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας υποψήφιοι στόχοι. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Κροάτη επιθετικού Μάριο Γκαβράνοβιτς, ο οποίος έχει προταθεί στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο 28χρονος Ελβετοκροάτης επιθετικός έχει γεννηθεί το Νοέμβριο του 1989 στο Λουγκάνο της Ελβετίας και το 2006 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την φανέλα της Λουγκάνο και σε δύο χρόνια μέτρησε 8 γκολ σε 21 συμμετοχές. Ακολούθησαν Ιβερντόν και Ξαμάξ, για να κάνει το μεγάλο βήμα το 2010 με την μεταγραφή του στην Σάλκε.

Στους «βασιλικούς μπλε» δεν κατάφερε να καθιερωθεί και την σεζόν 2011-12 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην Μάιντς όπου μέτρησε έξι συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2012 όμως έλυσε το συμβόλαιό του με την Σάλκε κι επέστρεψε στην Ελβετία και στην Ζυρίχη έχοντας 90 συμμετοχές και 26 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ριέκα για 2,5 χρόνια και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής κατάκτησης του τίτλου έχοντας 35 συμμετοχές, 16 γκολ και ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα