Λεβέκ: «Ψάχνω για μια νέα πρόκληση»!

Λεβέκ: «Ψάχνω για μια νέα πρόκληση»!

bet365

Υστερα από επτά χρόνια στη Βρετάνη φορώντας τη φανέλα της Γκινγκάμπ, ο Ντόριαν Λεβέκ, αποχαιρέτησε το «Ρουντουρού» και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Οι συμπατριώτες του θεωρούν δεδομένη την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που στη Μικράς Ασίας τηρούν σιγή ιχθύος και δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο σ’ ότι αφορά την περίπτωση του 28χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει από την ελληνική ομάδα.

Πάντως, μέχρι το τέλος των πλέι οφ δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη και το θέμα του Γάλλου αμυντικού θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Λεβέκ αποχαιρέτησε την Παρασκευή (26/5) την ομάδα και τον κόσμο της Γκινγκάμπ, χαρακτηρίζοντας «όμορφη εποχή» το διάστημα της επτάχρονης παρουσίας του στο «Ρουντουρού», όπου αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην επταετία βρήκε αρκετά εμπόδια, πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς, όπως το 2012 όταν έπεσε θύμα σταφυλόκοκκου και δυστροφίας, ενώ και την τελευταία σεζόν διάφορα προβλήματα δεν του επέτρεψαν να έχει περισσότερες από 6 συμμετοχές (2 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 3 στο Λιγκ Καπ) και 616 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο.

Ο ίδιος, όπως λέει, μετά από τόσα και τόσα προβλήματα, ψάχνει» «για μια νέα πρόκληση» και ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να του προσφέρει μια ιδανική επιλογή.

«Έζησα επτά καλές σεζόν, με πολλές επιτυχίες, ανόδους, παρουσία στην Ευρώπη. Όλα αυτά δεν είναι ασήμαντα. Η Γκινγκάμπ είναι μια ομάδα φίλων. Φεύγοντας, θα νιώσω περίεργα. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο στην καριέρα μου. Δεν αισθάνομαι λυπημένος, αλλά είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί τον τελευταίο χρόνο, είχα αρκετά προβλήματα, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, όπου δεν μπορούσα να αγωνιστώ και να πω αντίο στο κοινό όπως θα έπρεπε. Θυμάμαι τα καλά πράγματα, νομίζω ότι και οι φίλοι της Γκινγκάμπ θα κάνουν το ίδιο», υποστήριξε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Το 2012 θα σταματούσε το ποδόσφαιρο!

Στην ίδια συνέντευξη ο Λεβέκ αναφέρεται στο πολύ δύσκολο διάστημα του 2012 με το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με την εμφάνιση σταφυλόκοκκου. «Είναι προφανώς δύσκολο να το ζεις όλο αυτό. Λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο, μου είχαν πει ότι θα μπορούσα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ήταν πολύ δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση», εξήγησε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που κρατάει ως καλύτερη ανάμνηση από την παρουσία του στην Γκινγκάμπ την άνοδο από το εθνικό πρωτάθλημα στη Λιγκ 2, την κατάκτηση του κυπέλλου το 2014 και την συμμετοχή στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, την επόμενη σεζόν αποκλείοντας στους ομίλους τον ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη. «Όλες είναι υπέροχες στιγμές, αλλά ο αποκλεισμός στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που ένιωσα στην ομάδα».

Ο Λεβέκ παραδέχεται ότι η Γκινγκάμπ ήταν η ομάδα που επέδρασε θετικά στη βελτίωση του, στιγμάτισε την καριέρα και τη ζωή του, ενώ όπως λέει στο μέλλον «ψάχνω μια νέα πρόκληση που θα μου επιτρέψει να ξαναβρώ τον εαυτό μου».

Και καταλήγει λέγοντας: «Ψάχνω κάτι ισορροπημένο, ίσως στη Λιγκ 1 ή τη Λιγκ 2, αλλά γιατί όχι και στο εξωτερικό…»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα