«Να απεγκλωβίσει τον Ηρακλή ο Παπαθανασάκης»

Gazzetta team
«Να απεγκλωβίσει τον Ηρακλή ο Παπαθανασάκης»

bet365

Την άποψη πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Ηρακλή, για τo καλό της ομάδας και του ίδιου, εξέφρασε ο Παύλος Μυροφορίδης.
Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλων Σμύρνης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στη Super League, την κατάσταση στον Ηρακλή, τον Άρη, ενώ έδωσε τη δική του εκτίμηση περί ανόδου του τρίτου της Football League.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:
Για το αν ήταν καλύτερες ομάδες, Απόλλων και Λαμία και πήραν την άνοδο: «Οι δύο ομάδες ήταν πιο σταθερές και πιο τυχερές. Η ομάδα μου κέρδισε 5 ματς μετά το 90 άρα προκάλεσε την τύχη της και τα κατάφερε».
Για το μειονέκτημα του Άρη: «Δεν έκανε κάτι λάθος, ο Απόλλων κέρδιζε με τύχη μετά το 90 και ο Αρης δεν το έκανε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Όταν ο Αρης έπρεπε να κερδίζει 0-2 στο ημίχρονο στην Καλλιθέα και έχασε τρώγοντας γκολ από ένα παίκτη που δεν ξανασκόραρε στο πρωτάθλημα, είναι και θέμα τύχης».
Για το αν το μπάτζετ του Άρη ήταν το μεγαλύτερο της κατηγορίας: «Λογικά ναι, οι παίκτες του Αρη ήταν παιδιά που αν ήταν στη Σούπερ Λιγκ που μπορεί να ήταν σε καλύτερη θέση από τις 6 ή 7 πρώτες. Μην μηδενίζουμε την προσπάθεια του Αρη. Το καλοκαίρι είπα ότι σέβομαι τον Αρη και τον ΟΦΗ γιατί είναι τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας. Εμείς κάναμε μια χρονιά που παίζαμε με τους καλύτερους και αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα, ποδόσφαιρο παίζεις μέσα το γήπεδο.
Το υλικό του Αρη ήταν εξαιρετικό. Δείξτε μου ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Τζεμπούρ, μην γελιόμαστε. Όταν παίρνεις τον Τζεμπούρ τον παίρνεις για να σου παίξει. Αν ήξεραν ότι δεν θα παίξει δεν θα τον έπαιρναν, δεν ήταν παλαβοί αυτοί που τον απέκτησαν. Δεν γίνεται να φταίνε μόνο αυτοί που πληρώνουν. Αν τον Τζεμπούρ τον επέλεξε ο Καρυπίδης τότε έκανε λάθος. Όμως θα έπρεπε να αντιδράσει ο προπονητής αν δεν τον ήθελε. Εγώ θα του έκανε εξετάσεις και ό,τι έπρεπε να γίνει και αν ήταν υγιής φυσικά και θα τον ήθελα, τρελός είμαι να μην τον θέλω;»
Για το τι θα έλεγε στον Παπαθανασάκη: «Οσο βοήθησε τον Ηρακλή στην πρώτη του χρονιά να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ που ήταν διαλυμένος, τώρα δεν κάνει καλό στην ομάδα η παρουσία του. Είναι κρίμα για τον ίδιο τον εαυτό και να παραμένει. Θα του έλεγα να απεγκλωβίσει την ομάδα, το πιο σωστό και για τον ίδιο είναι να φύγει».
Για το αν πιστεύει ότι θα ανέβει ο 3ος στην Σούπερ Λιγκ: «Δεν νομίζω γιατί όπως πλάθεται το παραμυθάκι κάθε χρόνο, το πλάθουν κάθε χρόνο όπως τους βολεύει. Οπότε όποιος μιλήσει για αυτό θα εκτεθεί, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και δεν ξέρεις την διοργάνωση. Δεν ξέρεις ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει και τι συμβαίνει».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα