Στο τέλος... ανεβαίνει ο Τεννές (pics)

Στο τέλος... ανεβαίνει ο Τεννές (pics)

bet365

Η Football League... είναι μία κατηγορία στην οποία συμμετέχουν πολλές ομάδες, αλλά στο φινάλε της πανηγυρίζει ο 64χρονος τεχνικός.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Υπάρχει ο... άρχοντας των δαχτυλιδιών ως ταινία και ο... άρχοντας της Football League που ακούει στο όνομα του Μπάμπη Τεννέ. Ο 64χρονος κόουτς οδήγησε την Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λιγκ και πλέον κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Στην καριέρα του μετρά έξι ανόδους από την δεύτερη τη τάξη κατηγορία στη «μεγάλη», με πέντε διαφορετικές ομάδες, επίτευγμα μοναδικό.

Την αρχή έκανε στη σεζόν 2004/05, όταν με τον Ακράτητο που δεν έπαιξε στα πρώτα ματς λόγω τιμωρίας τερμάτισε στην τρίτη θέση της Β' Εθνικής, μετά και το θρυλικό παιχνίδι των Σερρών.
Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην Κέρκυρα και οι Φαίακες το καλοκαίρι του 2006 βγήκαν στους δρόμους, καθώς τερμάτισαν στην 2η θέση. Επειδή όμως η ιστορία... ξαναγράφεται, στο νησί του Ιουνίου κατάφερε κάτι ανάλογο και την χρονιά 2009/10, όταν και πάλι υπό την καθοδήγησή του πανηγύρισαν την άνοδό τους στα «σαλόνια».
Η επόμενη ομάδα που οδήγησε ο έμπειρος κόουτς στην Σούπερ Λιγκ ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος τη σεζόν 2010/11 τερμάτισε στην 2η θέση και επέστρεψε μετά από δεκαετίες στη πρώτη κατηγορία, με τον Τεννέ να αφήνει το στίγμα του και στο Αγρίνιο.
Μετά την... σκυτάλη πήρε η Μυτιλήνη και η Καλλονή. Με τους νησιώτες στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών στη δεύτερη κατηγορία, εκείνο της περιόδου 2012/13, τερμάτισε στην 3η θέση και τα πάντα στην υπόθεση άνοδος κρίθηκαν στην τελευταία τότε αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η 5η ομάδα που πανηγυρίζει με τον Τεννέ στον πάγκο της είναι φέτος η Λαμία και πλέον η Β' Εθνική ή Football League όπως θέλετε πείτε το, είναι μία κατηγορία στην οποία συμμετέχουν πολλοί αλλά στο τέλος.... ανεβαίνει ο Πώς Τεννές. το έλεγε ο Γκάρι Λίνεκερ για τους Γερμανούς; Οτι κερδίζουν στο φινάλε. Μάλλον δεν έχει γνωρίσει τον 64χρονο κόουτς.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα