Μαλάτος: «Ο Άρης πρέπει να ανέβει ως 3η ομάδα»

Μαλάτος: «Ο Άρης πρέπει να ανέβει ως 3η ομάδα»

Μαλάτος: «Ο Άρης πρέπει να ανέβει ως 3η ομάδα»

bet365

Την άποψη ότι ο Άρης θα πρέπει να ανέβει στη Σούπερλιγκα σε περίπτωση μη αδειοδότησης του Ηρακλή εξέφρασε ο διδάκτωρ του αθλητικού δικαίου, Ανδρέας Μαλάτος, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι «κίτρινοι» ζήτησαν τη γνωμάτευσή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ LIBERO 107,4 ο κ. Μαλάτος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. «Στον τύπο διαδίδεται εντέχνως πως στην περίπτωση αυτή θα παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός. Αυτό είναι ένα ζήτημα ερμηνείας του Νόμου. Ο Αρης δικαίως έχει την προσδοκία αυτός να ανέβει την κατηγορία και για αυτόν τον λόγο μας έχει αναθέσει να κάνουμε μία γνωμοδότηση. Θεωρώ ότι οι κανονισμοί είναι με το μέρος του Αρη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με τη μη ύπαρξης ποινής υποβιβασμού:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Από την στιγμή που δεν έχεις την άδεια να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα, δεν θα συμμετέχεις στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να πάρει την θέση σου κάποιος άλλος. Δεν είναι θέμα ποινής. Δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού του Ηρακλή. Το γνωστό κύκλωμα το οποίο λυμαίνεται το ποδόσφαιρο και στο οποίο ο Αρης δεν συμμετέχει πρέπει να αντιμετωπιστεί και αν θεωρήσουμε πως έρχεται ή έχει έρθει εξυγίανση στο ποδόσφαιρο θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα