Έσπασε το χέρι του μετά το σουτ του Ντόλμπεργκ (pic)

Έσπασε το χέρι του μετά το σουτ του Ντόλμπεργκ (pic)

Gazzetta team
Έσπασε το χέρι του μετά το σουτ του Ντόλμπεργκ (pic)

bet365

Ένας οπαδός του Άγιαξ ταξίδεψε για το εκτός έδρας ματς με τη Βίλεμ, όμως επέστρεψε σπίτι του με κάταγμα ύστερα από σουτ του Ντόλμπεργκ.

Ο Άγιαξ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βίλεμ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ένας οπαδός του έκανε γνωστό ότι υπέστη διπλό κάταγμα στον καρπό έπειτα από σουτ του Ντόλμπεργκ στην προθέρμανση!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Μπορείς να μην σουτάρεις στην εξέδρα στην προθέρμανση; Ήμουν πίσω από την εστία της Βίλεμ και τώρα έχω διπλό κάταγμα στον καρπό», έγραψε στο twitter ο άτυχος οπαδός.

Ο Άγιαξ απολογήθηκε και όπως αποκάλυψε ο παθών, Στάιν Ούντο, θα του στείλει και δώρο. «Θα μου στείλουν κάτι μικρό, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι. Δύο εισιτήρια για τον, τελικό της Τετάρτης; Ναι, αυτό θα ήταν καλό, αν και δεν θα είναι δύσκολο, αφού δεν μπορώ να οδηγήσω με τον καρπό μου», τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα