Χιμένεθ: «Η ομάδα παίζει πολύ καλά»

Χιμένεθ: «Η ομάδα παίζει πολύ καλά»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα και εκνευρίστηκε με ερώτηση σχετικά με την απόδοση της «Ένωσης» στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά:

«Η ομάδα παίζει πολύ καλά. Με τον Πανιώνιο δεν παίξαμε καλά, στον ΠΑΟΚ παίξαμε. Σήμερα παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίξει στρωτό ματς. Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο, η φρεσκάδα στα πόδια των παικτών δεν είναι η ίδια. Πρέπει να προσπαθούμε να νικήσουμε κάθε ματς, γνωρίζοντας πως κάθε λεπτό είναι βαρύ. Αυτό, όμως, αφορά όλες τις ομάδες όχι μόνο την ΑΕΚ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ας θυμηθούμε στο τέλος του πρώτου γύρου την διαφορά και πως τελείωσε ο δεύτερος. Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους παίκτες που τα έδωσαν όλα για να είναι σε καλή θέση, ώστε στα πλέι-οφ να βγάλουν έξτρα δυνάμεις για να πάμε καλά. Όταν λείπει η δύναμη πρέπει να βάζουμε ψυχή».

Για το να χάνει την συγκέντρωση του από τις διαμαρτυρίες: «Επειδή κερδίζουμε δεν χάνω την συγκέντρωσή μου. Χάνω την συγκέντρωση μου όταν μπορεί να υπάρχει αδικία. Πάντα λέω πως η δουλειά του διαιτητή είναι πολύ δύσκολη».

Για το αν η ΑΕΚ είχε επιθετικό πρόβλημα απόψε: «Να μου εξηγήσει κάποιος πως παίζει η ΑΕΚ, γιατί μάλλον έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε σουτ, εμείς είχαμε 3 ξεκάθαρες φάσεις και την κατοχή. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτές τις ερωτήσεις.

Έπαιξα πολύ καλά στην άμυνα ο Παναθηναϊκός, είχαν απουσία μόνο τον δεξιό μπακ. Κάναμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς και είχαμε την ασφάλεια πίσω για να μην υπάρχει κίνδυνος».

Για τον διάλογο που είχε με τον Ουζουνίδη: «Μιλήσαμε για το Κύπελλο αλλά αυτό πλέον είναι παρελθόν».

Για τον λόγο που άφησε εκτός Βάργκας και Πατίτο: «Κανένα σχόλιο. Είναι μυστικό. Μην ανησυχείτε, ψάχνουμε το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Για τον Μπακασέτα: «Δεν είναι η φυσική του θέση. Αν δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες, ο Μπακασέτας είναι ένας πολύ καλός δεύτερος επιθετικός. Έχει τόσα προσόντα και μεγάλη καρδιά που μπορεί να παίξει στα άκρα. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Ίσως είναι ένα πρόβλημα προγραμματισμού. Πολλοί παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά. Τον θεωρώ πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ΑΕΚ».

Για τον Λάζαρο: «Έχουμε μιλήσει με τον Λάζαρο. Είναι παίκτης που αλλάζει τον ρυθμό στα παιχνίδια. Αυτή η δουλειά που έκανε ο Μπακασέτας ώστε να κουράσει τον αντίπαλο και να έχει μια ισορροπημένη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ξέραμε πως αυτή την δουλειά που έκανε ο Μπακασέτας, θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί ο Λάζαρος. Ελπίζαμε ότι θα σκοράρει και το έκανε. Στο ποδόσφαιρο μετρά πολύ η τακτική. Αν κερδίσεις όλα είναι καλά, αν όχι τίποtα δεν ήταν καλό και αυτό δεν είναι δίκαιο».

Για τον Μπακάκη: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες της ΑΕΚ. Κάποιοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο. Ο Μπακάκης, ο Κολοβέτσιος, ο Λαμπρόπουλος που μπορεί κάποιος να θεωρεί πως είναι παίκτες δεύτερου επιπέδου, είναι πάντα εκεί να βοηθήσουν, να δώσουν την ψυχή τους. Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Είναι παίκτες πρώτου επιπέδου. Δυστυχώς ο Μπακάκης λόγω τραυματισμών πέρασε μια δύσκολη περίοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα