Μπαρτσελόνα - Εϊμπαρ 4-2

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Εϊμπαρ 4-2

bet365

Σε ένα ματς που ήταν αδιάφορο από την αρχή μέχρι το τέλος, αφού η Ρεάλ κατακτούσε το πρωτάθλημα από το 2', η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 την Εϊμπαρ στο Camp Nou.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Οι Blaugrana ήθελαν ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάλαγα και δική τους νίκη κόντρα στην Εϊμπαρ για να κάνουν το 'θαύμα' την τελευταία αγωνιστική, όμως με τη σέντρα σχεδόν έμαθαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού οι Merengues προηγήθηκαν με το 'καλημέρα' και τελικά κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί είπαν «αντίο» στον Λουίς Ενρίκε που ύστερα από τρία χρόνια αποχωρεί και η ομάδα αποχαιρέτισε με ανατροπή από 0-2 σε 4-2 με τον Λιονέλ Μέσι να χάνει το πιο αστείο πέναλτι ever και να σκοράρει δύο φορές φτάνοντας τα 37 γκολ στη φετινή La Liga.

Ο χαφ-εξτρέμ, Τακάσι Ινούι, της Εϊμπαρ έβαλε τις βάσεις για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς. Στο 7' άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και στο δεύτερο μέρος και το 61' διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και τα δικά του με τρομερό αριστερό σουτ στο παραθυράκι (0-2). Η Μπαρτσελόνα μείωσε δύο λεπτά μετά με αυτογκόλ του Χούνκα ύστερα από σουτ του Νεϊμάρ στο δοκάρι και στο 69' δόθηκε ένα από τα πιο... κωμικά πέναλτι της ιστορίας για τσαφ του Αλμπα αλλά ο Γιοέλ απέκρουσε το πέναλτι του Μέσι. Στο 73' ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε από κοντά για το 2-2 και στο 75' ο Μέσι εκτέλεσε κι άλλο πέναλτι νικώντας αυτή τη φορά τον keeper της Εϊμπαρ (3-2). Το τελικό 4-2 το έκανε ο Αργεντινός αποφεύγοντας τη μισή Εϊμπάρ και πλασάροντας με το δεξί.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Αλμπα, Ουμτιτί, Μάρλον, Ινιέστα, Ράκιτιτς (71' Αλκάθερ), Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο (46' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Εϊμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Γιόελ, Αρμπίγια, Λεζέν, Χουνκά, Κάπα, Ινούι, Ντάνι Γκαρθία, Εσκαλάντε (83' Ριβέρα), Πένια (68' Πέδρο Λεόν), Κίκε, Ενρίτς (76' Γκάλβεθ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα