Γκιόινο: «Ξέρουμε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μόρα» (vids)

Γκιόινο: «Ξέρουμε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μόρα» (vids)

Γκιόινο: «Ξέρουμε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μόρα» (vids)

bet365

Ο ατζέντης του Μόρα, Σέρχιο Γκιόινο, επιβεβαίωσε στο Gazzetta τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού αλλά όχι για πρόταση. «Μπορεί να πάρει φέτος μεταγραφή στην Ευρώπη, θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού», το σχόλιό του.

Ο κ. Γκιόινο τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Χιλιανού επιθετικού και για το ενδιαφέρον και τις αναφορές για πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φελίπε Μόρα.

«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μόρα. Έχουμε ενημερωθεί από συνεργάτες μας από την Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει.

Αυτήν την στιγμή επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν έχουμε. Άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η τελική κρούση. Η ρήτρα του Φελίπε είναι 4 εκατ. δολάρια. Όποια ομάδα την καλύψει και θέλει και ο Φελίπε θα πάει εκεί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τον Φελίπε θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός», τόνισε στο Gazzetta.gr ο ατζέντης του 23χρονου άσου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην συνέχεια επισήμανε πως «ο Φελίπε μπορεί να πάρει φέτος μεταγραφή στην Ευρώπη. Είναι κάτι το οποίο κοιτάμε. Έχουμε και προσφορές και ενδιαφέρον από συλλόγους. Είναι νέος, ικανός, ταλαντούχος, γρήγορος, πολύ καλός σκόρερ και ένας παίκτης που και μπορεί αλλά και αξίζει να σταθεί σε επίπεδο Ευρώπης. Δεν έχουμε ακόμα κάτι οριστικό. Στο προσεχές διάστημα θεωρώ πως θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά».

 

Τελευταία Νέα