Ρεκόρ και χωρίς να παίζει ποτέ ο Μπουφόν

Ρεκόρ και χωρίς να παίζει ποτέ ο Μπουφόν

Ρεκόρ και χωρίς να παίζει ποτέ ο Μπουφόν

bet365

Η Γιουβέντους έγινε η πρώτη με τρεις σερί κατακτήσεις του Κόπα Ιτάλια, αλλά το φοβερό είναι ότι ο Τζίτζι Μπουφόν δεν έχει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό σε αυτές τις τρεις χρονιές στο θεσμό.

Ο Τζίτζι Μπουφόν φέτος έχει τρελάνει τα κοντέρ και έχει απογειώσει ακόμα περισσότερο το θρύλο του. Εχει φτάσει πλέον στο επίπεδο να σηκώνει κούπες και να κάνει ρεκόρ ακόμα και χωρίς να παίζει ούτε λεπτό. Για την ακρίβεια αυτό συνέβη με την κατάκτηση του Κόπα Ιτάλια από την Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Λάτσιο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ηταν η τρίτη διαδοχική κατάκτηση στο θεσμό από την Γηραιά Κυρία, κάτι που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα στη χώρα, αλλά εκεί είναι που έρχεται ο Μπουφόν να κάνει τα... δικά του δίχως να κάνει απολύτως τίποτα. Ο αρχηγός της Γιούβε δεν έχει πάρει καν αγωνιστικό λεπτό σε αυτές τις τρεις κατακτήσεις. Για την ακρίβεια η τελευταία φορά που έπαιξε στο Κύπελλο, ήταν τον Δεκέμβριο του 2012 κόντρα στην Κάλιαρι.

Στο πρώτο Κύπελλο στο τέρμα καθόταν ο Μάρκο Στοράρι και στις δύο επόμενες ο Νορμπέρτο Νέτο. Ετσι βρήκε την ευκαιρία ο Τζόρτζο Κιελίνι να σηκώνει εκείνος τις κούπες...

 

SERIE A Τελευταία Νέα