Ο Άρης και η «εχθρική» στάση της Σούπερλιγκα απέναντί του

Ο Άρης και η «εχθρική» στάση της Σούπερλιγκα απέναντί του

Ο Άρης και η «εχθρική» στάση της Σούπερλιγκα απέναντί του

bet365

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα επιδιώξει να δημιουργήσει τις συνθήκες ανόδου και 3ης ομάδας από τη Football League, προς αυτήν την κατεύθυνση ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσα από τις επαφές που έχει με στελέχη της ΕΠΟ αλλά και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η πάγια θέση της ΠΑΕ Άρης είναι ότι στην περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί ομάδα της Σούπερλιγκα (που εξασφάλισε αγωνιστικά την παραμονή της) με συνέπεια τον υποβιβασμό της, τότε θα πρέπει να προβιβαστεί και 3η ομάδα από τη Football League. Επί τούτου, η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι η Σούπερλιγκα έχει εχθρική στάση απέναντί τους, επιρρίπτουν σχετική ευθύνη στον διευθυντή του οργανισμού, Βασίλη Γκαγκάτση και ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται προς την κατεύθυνση παραμονής του Λεβαδειακού.

Αυτό διαφαίνεται και μέσα από την άρνηση του συνεταιρισμού στην πρόταση επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 6 έως και 16. Στον Άρη εκτιμούν επίσης ότι πέραν των διαπροσωπικών σχέσεων, καταλυτικό ρόλο στη συγκεκριμένη επιλογή της Σούπερλιγκα παίζει το γεγονός ότι σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία θα αλλοιώσουν και τα τωρινά δεδομένα στον τομέα της εμπορικότητας (σ. σ. άρα των εσόδων) των ομάδων αφού θα καταλάβουν την 5η θέση.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Σύμφωνα επίσης με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, τις τελευταίες ημέρες ο κ. Καρυπίδης βρίσκεται σε επαφές με στελέχη της ΕΠΟ αλλά και της Πολιτείας με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων της ομάδας και την επιβολή της νομιμότητας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα