Έτοιμος να... παρκάρει στη Super League τον «Ίωνα» ο Απόλλων Σμύρνης

Έτοιμος να... παρκάρει στη Super League τον «Ίωνα» ο Απόλλων Σμύρνης

Έτοιμος να... παρκάρει στη Super League τον «Ίωνα» ο Απόλλων Σμύρνης

Λεωφορείου στα πρότυπα της Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ο Απόλλων Σμύρνης και μετά το το ματς με τα Τρίκαλα, ο Ίωνας θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του, με την ελπίδα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Super League.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Μετά τα ολοκαίνουργια γραφεία, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης είχε βάλει στα σκαριά την ετοιμασία του δικού της πούλμαν. Ο «Ίωνας», όπως είναι το όνομα που έχει έχει πάρει, είναι κατασκευασμένο στα πρότυπα αυτού της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η πινακίδα « Ι.Τ.Ρ 1891» έχει το δικό της συμβολισμό όπως εξηγούν στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

H σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τα Τρίκαλα (Κυριακή, 21/5/2017, 17:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League, θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους το λεωφορείο της ομάδας μας.

Ο «Ίωνας» με αριθμό κυκλοφορίας Ι.Τ.Ρ 1891 –που συμβολίζουν τα αρχικά «Ιωνάς Της Ριζούπολης» και το 1891 το έτος ίδρυσης του σωματείου μας- κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας μας, στα πρότυπα αυτού της Ρεάλ Μαδρίτης και θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα (19:15) , θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και θα τελεστούν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Best of internet