«Η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις με Μαρινάκη»

«Η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις με Μαρινάκη»

Gazzetta team
«Η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις με Μαρινάκη»

bet365

Η UEFA μέσω εκπροσώπων της τοποθετήθηκε σε αγγλικά media για την υπόθεση της αγοράς της Φόρεστ από Μαρινάκη και πως την παρακολουθεί αρκετά στενά.
Η UEFA επιβεβαίωσε σε τοποθετήσεις εκπροσώπων της ότι παρακολουθεί την υπόθεση Μαρινάκη - Φόρεστ όσο το deal είναι μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί.
Άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ρωτήθηκαν από το Notts TV για τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης και όλα όσα προσάπτονται στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και τον Ολυμπιακό. Η απάντηση ήταν η εξής: «Η UEFA μπορεί να επιβεβαιώσει πως έχουν γίνει επίσημες επαφές με τις δικαστικές Αρχές στην Αθήνα και ότι παρακολουθεί στενά τις οποιεσδήποτε διαδικασίες για δικαστικά και ποδοσφαιρικά θέματα. Το αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο δεν διστάζει να επιβάλλει ποινές, αρκεί όμως να υπάρχουν αποδείξεις και σοβαρά πειστήρια. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ούτε από την ελληνική Ομοσπονδία αλλά ούτε και από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές έχουμε κάτι μεμπτό για τον κ. Μαρινάκη ή τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το στάδιο δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια».
Εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής στην Αγγλία τόνισε πως δεν σχολιάζει αποφάσεις μεταβίβασης μετοχών ομάδων. Υπήρξε πάντως μία διαρροή στο BBC πως οι αρμόδιες επιτροπές ελέγχουν τα πάντα και σε σχέση με τους κανονισμούς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Notts TV δεν υπάρχει κάτι που να βάλει stop σε αυτό το deal καθώς ούτε αποδείξεις υπάρχουν για κάτι και ούτε καταδικαστικές αποφάσεις για το οτιδήποτε. Το εν λόγω Μέσο φέρεται να ζήτησε και ένα σχόλιο από τον Ολυμπιακό κα τον κ. Μαρινάκη. Δεν του δόθηκαν σχόλια από τις δύο πλευρές, ωστόσο και η πειραϊκή ΠΑΕ και ο κ. Μαρινάκης έχουν ήδη αρνηθεί κάθε κατηγορία.
 

Τελευταία Νέα