Πήραν καθίσματα, αλλά η Ατλέτικο έχει κι άλλο ματς εντός έδρας!

Πήραν καθίσματα, αλλά η Ατλέτικο έχει κι άλλο ματς εντός έδρας!

gazzetta default image fallback

bet365

Στο περιθώριο της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας στο «Βιθέντε Καλντερόν», φρόντισαν να πάρουν αναμνηστικά «δώρα», δίχως να υπολογίσουν ότι... υπάρχει κι άλλο εντός έδρας ματς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα (21+).

Παρά το γεγονός πως είχαν ανοίξει οι ουρανοί στο φινάλε του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και παρά τον αποκλεισμό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» έδωσαν ρεσιτάλ οπαδισμού και στήριξης στον σύλλογο με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και το τραγούδι τους...

Ορισμένοι στις εξέδρες, θέλησαν να πάρουν αναμνηστικά αποχωρώντας από το γήπεδο κι έτσι έσπασαν καθίσματα για να πάρουν μαζί τους, μόνο που δεν υπολόγισαν ότι αυτό... δεν ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της Ατλέτικο!

Οι Μαδριλένοι, έχουν ακόμα μια εξόρμηση κόντρα στη Μπέτις και κλείνουν τη φετινή La Liga υποδεχόμενοι τη Μπιλμπάο στην τελευταία αγωνιστική, πράγμα που σημαίνει πως είτε θα χρειαστεί να μπουν νέα καθίσματα, είτε εκείνοι που τα έσπασαν, εφόσον ήταν η δική τους θέση με κάρτα διαρκείας, θα... μείνουν όρθιοι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα