Αλέγκρι: «Να το σηκώσει ο Μπουφόν»

Αλέγκρι: «Να το σηκώσει ο Μπουφόν»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Μαξ Αλέγκρι στάθηκε στην επιστροφή του Μπουφόν στον τελικό, στα μαθήματα του 2015, αλλά και στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η Γιουβέντους.

Ρεάλ Μ. – Ατλέτικο Μ. με επιστροφή, αν ο Τόρες πετύχει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε στο Cosmotesport για τη μεγάλη πρόκριση, τον Μπουφόν και τα μαθήματα που πήρε η Γιουβέντους από τον τελικό του 2015!

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κερδίσει κάτι, οπότε από αύριο σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου έχουν κάνει μεγάλα πράγματα. Κάνω τη δουλειά μου με εξαιρετικό ενθουσιασμό, με ηρεμία. Με ενδιαφέρει να παίρνω τα αποτελέσματα και το κάνω μέσα από την ποιότητα των διαθέσιμων παικτών» τόνισε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε για την κλωτσιά του Γκλικ «Μας ξύπνησε η κλωτσιά του».

Ο κόουτς της Γιουβέντους μίλησε και για τον Μπουφόν λέγοντας: «Ηταν σωστό για τον Μπουφόν που βρέθηκε στον τελικό και πρέπει να τον κερδίσει. Εχουμε ένα βήμα για να βελτιωθούμε».

Οσο για τον τελικό του Κάρντιφ, ο Αλέγκρι πρόσθεσε: «Σε διπλά παιχνίδια πάντα είναι πιο δύσκολα. Σε ένα μονό ματς πρέπει να δώσουμε βάρος στην τακτική και στη λεπτομέρεια. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, το έδειξαν τα αποτελέσματα, ενώ έχουμε πάρει τα μαθήματα από τον χαμένο τελικό του 2015».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα