Ξεκούραστο απόγευμα για τον Απόλλωνα!

Ξεκούραστο απόγευμα για τον Απόλλωνα!

bet365

Πριν την σέντρα φαινόταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτό και ήταν. Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εύκολα 3-0 του Πανελευσινιακού κι έκανε ένα ακόμη βήμα προς την Σούπερ Λίγκα!

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο Απόλλων ο οποίος νίκησε και τον Πανελευσινιακό με 3-0, φτάνοντας έτσι στους 75 βαθμούς. Αλμπανης, Πετρόπουλος και Σιατραβάνης "καθάρισαν" το ματς με τη συμπλήρωση μίας ώρας. Αστοχησε σε πέναλτι ο Διαμαντόπουλος.

Ο Απόλλων μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Μάλιστα, ευτύχησε στο 5' να προηγηθεί με το σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Γκόμες. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Γκόμες δεν του επέτρεψε να γράψει το 2-0 τόσο γρήγορα. Από εκεί και πέρα, Πετρόπουλος και Ντάσιος είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν στο 26' και στο 29' αλλά οι προσπάθειες τους δεν αιφνιδίασαν τον Γκόμες. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι άλλο το αξιοσημείωτο με την ομάδα της Ελευσίνας να μην απειλεί σε καμία στιγμή του πρώτου 45λεπτου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Μόλις στο 49' η άμυνα της Ελευσίνας έκανε τσαφ, στη σέντρα του Κονέ κι ο Πετρόπουλος με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 62' ο Σιατραβάνης διόρθωσε την άστοχη εκτέλεση πεναλτι του Διαμαντόπουλου, πήρε το "ριμπάουντ" και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στη συμπλήρωση μιας ώρας. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος, δεν κινδύνεψαν ουσιαστικά και έφτασαν στους 75 βαθμούς. Ετσι πηγαίνουν στο ντέρμπι κορυφής με τη Λαμία διατηρώντας το αήττητό τους και έχοντας φυσικά την ψυχολογία στο ζενίθ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων πάει στη δύσκολη έδρα της Λαμίας, η οποία θέλει μόνο τη νίκη, με την ομάδα της Ριζούπολης ωστόσο να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να... τελειώσει τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος την υπόθεση άνοδος!

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο (66’ Κασσός), Σιατραβάνης (81’ Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Πετρόπουλος (56’ Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμες, Γραικός, Κολόκας, Τσούπρος, Αρναούτογλου, Σιλιγαρδάκης (87’ Δημόπουλος), Κασνέτση (57’ Μουστάκης), Κρισμάρεβιτς, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Αγγελούδης (82’ Στόγιος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα