Το καλύτερο δώρο της ζωής του!

Το καλύτερο δώρο της ζωής του!

Το καλύτερο δώρο της ζωής του!

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς σήμερα κλείνει τα 40 του χρόνια και πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Ο Σέρβος τεχνικός οδηγεί τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή.

Γεννημένος σαν σήμερα στις 7 Μαϊου του 1977, στο Ζρένιανιν της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, ο 40αρης πια τεχνικός του ΠΑΟΚ ζει τις δικές του στιγμές ευτυχίας.

Η αποθέωση από τους φίλους του «Δικεφάλου» στο Πανθεσσαλικό, από τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια, από τους εκστασιασμένους ΠΑΟΚτσήδες στο Λευκό Πύργο ήταν γι’ αυτόν το καλύτερο δώρο γενεθλίων.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται, μόνο τυχαία το όνομά του δεν μπήκε δίπλα σ’ αυτά των ασπρόμαυρων θρύλων, του Σάνον, του Λόραντ, του Σκότσικ, του Μπάγεβιτς, του Αναστασιάδη, οι οποίοι είχαν οδηγήσει κι αυτοί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και έφεραν τίτλους στη λαοφιλή ομάδα της Μακεδονίας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μίλαν - Ρόμα (21+).

Ο «Βλάντο» το χάρηκε με την ψυχή του. Ξεπερνώντας τον εαυτό του, αφήνοντας στην άκρη το σέρβικο στυλ του ψυχρού και σοβαρού, ανέβηκε μέχρι και στην οροφή του λεωφορείου της ομάδας μπροστά στο Λευκό Πύργο. Το ασπρόμαυρο ποτάμι φώναζε ρυθμικά το όνομά του κι αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει.

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δε ξέχασε τα γενέθλια του προπονητή της. «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 40, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδά της.

«H δουλειά του Σέρβου έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν. Σήμερα σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Ίβιτς μετρά μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, στην οποία η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρωταθλητή (έξι, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρία από την προηγούμενη σεζόν), μία ανάλογη πορεία στο Europa League, η οποία τερματίστηκε στην φάση των 32 από την Σάλκε, ενώ μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, με το 2-1 επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου», γράφει μεταξύ άλλων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα