Σάκι: «Φαβορί η μηχανή Γιουβέντους»

Gazzetta team
Σάκι: «Φαβορί η μηχανή Γιουβέντους»

bet365

Ο Αρίγκο Σάκι χαρακτήρισε «μηχανή» την Γιουβέντους, την οποία θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Οι Μπιανκονέρι είναι μια ανάσα από τον τελικό μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Μονακό, συνεχίζοντας την προέλαση τους σε όλα τα μέτωπα. «Κάνουν κάτι πραγματικά εκπληκτικό, αυτή η ομάδα είναι μια μηχανή. Μια μηχανή που εκμηδενίζει τον αντίπαλο, τον εξαντλεί μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι να τα παρατήσει. Αυτό συνέβη στη Μονακό χθες βράδυ», είπε αρχικά ο πρώην προπονητής της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνολική οργάνωση της Γιούβε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό πράγμα είναι το κλαμπ, το κλαμπ είναι πιο σημαντικό από την ομάδα, όπως η ομάδα είναι πιο σημαντική από κάθε άτομο. Η ηγεσία του κλαμπ και ο Αλέγκρι, για παράδειγμα, έκαναν μια πολύ σκληρή επιλογή, πολύ δύσκολη ειδικά για την χώρα μας, αφήνοντας τον Μπονούτσι εκτός από τον πρώτο αγώνα με την Πόρτο, δείχνοντας ότι ο κανόνας είναι ίδιος για όλους. Μία εβδομάδα μετά, ο Λεονάρντο μου είπε: "Η απόφαση του κλαμπ με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα. Ημουν λάθος και μου δίδαξε πολλά, όπως και στην υπόλοιπη ομάδα". Η τάξη αποκαταστάθηκε με αυτή την απόφαση. Στη Γιουβέντους υπάρχουν οι ιδέες, η δουλειά, η αφοσίωση, το γκρουπ και η ενέργεια. Οταν έχεις και τόσο δυνατό κίνητρο, το σώμα σου μπορεί να ξεπεράσει όλα τα όρια».

Και με το ζευγάρι του τελικού, όπως όλα δείχνουν, να είναι το Γιούβε-Ρεάλ, ο Σάκι έκανε μια πρώτη εκτίμηση: «Παρά την σοφία του Ζιντάν, η Ρεάλ δεν μπορεί να παίξει αμυντικά και αυτή είναι η ιδανική κατάσταση για τη Γιουβέντους, η οποία έχει μια απίστευτη αποφασιστικότητα φέτος για αυτό το τρόπαιο. Αν η Ρεάλ δεν εμφανίσει κάποιο τακτικό αριστούργημα στον τελικό, το φαβορί είναι η Γιούβε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα