Κούμαν: «Ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, όνειρό μου η Μπαρτσελόνα»

Κούμαν: «Ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, όνειρό μου η Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Κούμαν ρίχνει... άκυρο στην Ρεάλ Μαδρίτης και μιλά για το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να κάτσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Θέλτα – Μαν. Γιουνάιτεντ με επιστροφή, αν ο Μαρσιάλ σκοράρει (21+).

Ο Κούμαν πέρα από ένας φιλόδοξος προπονητής είναι και συναισθηματικός. Το «μπλαουγκράνα» παρελθόν του δεν θα του επέτρεπε ποτέ να πει «ναι» σε μια πιθανή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την πιο βαθιά του επιθυμία που δεν είναι άλλη από το να κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

«Στη ζωή μου, ως επαγγελματίας προπονητής, έχω δύο όνειρα που θέλω να εκπληρώσω. Το πρώτο είναι να προπονήσω την χώρα μου, την Ολλανδία. Θα ήμουν σε θέση να το κάνω, αλλά το συμβόλαιό μου με την Έβερτον με εμπόδισε. Η άλλη μου επιθυμία, το άλλο μου όνειρο, είναι μια μέρα να προπονήσω στην Μπάρτσα. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε στην «Sport» ο Κούμαν για να ξεκαθαρίσει πως σε μια ομάδα δεν θα πήγαινε:

«Ποτέ δεν θα προπονούσα την Ρεάλ Μαδρίτης, αν και έχω σεβασμό για την ομάδα, είναι όμως αδύνατον».

Όσο για τα σχέδιά του με την Έβερτον είπε: «Τώρα ανήκω στην Έβερτον. Έχουμε ένα δυνατό και ενθουσιώδες πλάνο, θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε για να φτάσουμε στις θέσεις του Champions League του χρόνου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα