Κόκε: «Ο Καρυπίδης λέει ψέματα, είναι απλήρωτοι οι παίκτες»

Κόκε: «Ο Καρυπίδης λέει ψέματα, είναι απλήρωτοι οι παίκτες»

Κόκε: «Ο Καρυπίδης λέει ψέματα, είναι απλήρωτοι οι παίκτες»

bet365

Κεραυνούς κατά του Θόδωρου Καρυπίδη εξαπέλυσε ο Σέρχιο Κόκε σε ραδιοφωνικό συνέντευξή του. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι πρέπει να φύγει άμεσα ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5» και υποστήριξε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό να αποκτήσουν την ΠΑΕ Άρης. «Δεν έχω κάτι με τον κύριο Καρυπίδη. Βλέπω όμως ότι η ομάδα δεν τα πήγε καλά. Διαπιστώνω ότι είναι πολύ δύσκολο να ανέβει στη Σούπερλιγκα και δεν γίνεται ο Άρης να παραμείνει στη Β΄ Εθνική. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα ψέματα. Ο κύριος Καρυπίδης είναι αυτός που λέει ψέματα. Λέει ψέματα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Δεν έχει ούτε ένα ευρώ. Πήρε την ομάδα με χρήματα άλλων. Οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι. Κι όταν φύγει ο Καρυπίδης όλοι θα λένε ότι δεν είναι πληρωμένοι», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το αν μιλάει με τους ποδοσφαιριστές του Άρη και απάντησε: «Εγώ ξέρω τα πάντα γιατί ήμουν έναν χρόνο μαζί του. Μιλάω με ποδοσφαιριστές. Όλα είναι ψέματα. Ακούω που λέει ότι θα πάει η ομάδα στη Σούπερλιγκα. Πώς θα πάει; Ας φύγει από την ομάδα. Εγώ εδώ και τρεις μήνες συζητάω με κόσμο για να πάρουμε την ομάδα αλλά δεν είναι εύκολο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι ξένοι δεν θέλουν να βάλουν λεφτά στην Ελλάδα. Πρέπει να βρεθεί ένας Έλληνας».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ βλέπω το θέμα του Άρη εδώ και τρεις μήνες. Δεν ξέρω πώς, αλλά ο Καρυπίδης πρέπει να φύγει από την ομάδα. Αν δεν φύγει, ακόμη δύο χρόνια θα είμαστε στη Β’ Εθνική. Εγώ μιλάω γιατί ξέρω. Κάνει συμβόλαια και δεν πληρώνει. Έχει πρόβλημα με τους παίκτες. Δεν μπορεί. Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρει ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε αν ο ίδιος έχει την οικονομική δυνατότητα χρηματοδότησης του Άρη και είπε: «Δεν λέω ότι θα βάλω εγώ χρήματα. Εγώ θα βάλω τη γνώση. Όλα είναι άσχημα. Ποια είναι η Λαμία που έχει και οκτώ βαθμούς διαφορά; Η Ρεάλ Μαδρίτης; Όλοι μου λένε τα ίδια. Πριν από έναν χρόνο τα είπα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Ο κόσμος μου λέει να έρθω να πάρω την ομάδα αλλά μόνος μου δεν μπορώ. Έκανα μίτινγκ στη Μαδρίτη, το πρόβλημα είναι ότι οι ξένοι επιχειρηματίες δεν θέλουν να βάλουν λεφτά στην Ελλάδα. Θέλω να δω αν μπορώ να βρω Έλληνες. Τώρα πρέπει να γίνει κάτι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα