Ο ενθουσιασμός κόντρα στην εμπειρία στο Πριγκηπάτο

Ο ενθουσιασμός κόντρα στην εμπειρία στο Πριγκηπάτο

bet365

Η εντυπωσιακή, φέτος, Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τα βάζει με την πολύπειρη και τρομερά ποιοτική Γιουβέντους στο πρώτο τους ραντεβού στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το 1998!

Τσάμπιονς Λιγκ, Μονακό - Γιουβέντους, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι μεν Μονεγάσκοι, πέταξαν εκτός συνέχειας τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στην προηγούμενη φάση, σε δύο παιχνίδια που επισκιάστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στο πούλμαν των Βεστφαλών πριν από το παιχνίδι στο Signal Iduna Park.

Η, δε, Γηραιά Κυρία, έδειξε τα δόντια της απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την απέκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο με το 3-0 στο Τορίνο και την σκληροτράχηλη άμυνα στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης που... όσες μέρες κι αν έπαιζαν οι δύο ομάδες, αυτή από την Ιταλία δεν θα δεχόταν γκολ έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι.

Σήμερα (21:45, Cosmote Sport 1 HD), στο Πριγκηπάτο, δύο διαφορετικές αγωνιστικές φιλοσοφίες συγκρούονται, με τη Μονακό να έχει στόχο τον δεύτερο τελικό της ιστορίας της, έπειτα από εκείνον του 2004 όπου είχε συμμετάσχει και ο δικός μας, Άκης Ζήκος.

Η Γιουβέντους έχει πάρει μονάχα ένα από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια εκτός έδρας σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο ίδιο σημείο του θεσμού τη σεζόν 1997-1998, όταν οι «μπιανκονέρι» είχαν πάρει την πρόκριση με το συνολικό 6-4.

Οι Γάλλοι, μετρούν έξι νίκες και μια ισοπαλία στα εντός έδρας ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου...

Στα αγωνιστικά, ο Μπακαγιόκο θα παίξει με προστατευτική μάσκα, εκτός έμειναν οι Μποσίλια και Καρίγιο, αμφίβολος είναι ο Σιντιμπέ.

Για τη Γιουβέντους, εκτός αποστολής έμειναν οι Κεντίρα, Πιάτσα και Ρουγκάνι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Μεντί, Τζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Μπαπέ, Φαλκάο

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Μαρκίσιο, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα