Το μεγαλύτερο πριμ όλων των εποχών δίνει η Ρεάλ για τους δύο τίτλους

Το μεγαλύτερο πριμ όλων των εποχών δίνει η Ρεάλ για τους δύο τίτλους

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πληρώσει σε παίκτες, προπονητές κτλ, 40 εκατ. ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης Champions League και La Liga.

Το 1957-'58 η Ρεάλ είχε κατακτήσει την La Liga και το Πρωταθλητριών. Στα 59 χρόνια που έχουν ακολουθήσει, δεν το έχει καταφέρει ξανά. Τώρα όμως μπορούν να το ξανακάνουν. Εάν συμβεί αυτό, οι εργαζόμενοι στο club θα πλουτίσουν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ότι σε περίπτωση που σηκώσουν και τα δύο τρόπαια, θα μοιραστούν 40 εκατ. ευρώ.

Το ποσό έχει διαχωριστεί μάλιστα ήδη ως εξής: 36 εκατ. θα μοιραστούν οι 24 παίκτες (1,5 εκατ. ανά άτομο), δύο θα λάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν, δύο θα μοιραστούν οι βοηθοί του, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα πάνε σε 11 πιτσιρικάδες που βρίσκονται δηλωμένοι στην δεύτερη λίστα, αλλά και σε φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές κτλ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το νούμερο θεωρείται πρωτοφανές και ρεκόρ όλων των εποχών και ουσιαστικά θα πληρωθεί από τα έσοδα του Champions League, τα οποία σε περίπτωση κατάκτησης υπολογίζονται στα 75 εκατ. ευρώ. Τώρα ποιο θα είναι το ποσό σε περίπτωση μίας κατάκτησης, δεν έγινε γνωστό και λογικά δεν θα θέλει καν να το σκέφτεται ο Πέρεθ, έχοντας φτάσει τόσο κοντά στο να γράψει ιστορία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα