«Να συγκεντρωθεί και να βελτιωθεί ο Σιόβας»

«Να συγκεντρωθεί και να βελτιωθεί ο Σιόβας»

«Να συγκεντρωθεί και να βελτιωθεί ο Σιόβας»

bet365

Ο κόουτς της Λεγανιές, Ασιέρ Γκαριτάνο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε στον πάγκο τον Δημήτρη Σιόβα στο τελευταίο παιχνίδι της Λεγανιές και έδειξε ότι θέλει να δει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Έλληνα αμυντικό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, στην έδρα της Εϊμπάρ, με τον Γκαριτάνο να προτιμά τον Μαντοβάνι στη θέση του, στο κέντρο της άμυνας.

Η Λεγανιές υπέστη ήττα με σκορ 2-0 και ο κόουτς της ομάδας εξήγησε γιατί, παρά την εξαιρετική άποψη που έχει ο κόσμος για τον Σιόβα και το γεγονός πως εκείνος ξεχώρισε για τον μήνα Μάρτιο, τον άφησε στον πάγκο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Ναι μεν ενθουσιάζει τον κόσμο η παρουσία του και είναι αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι κάνει λάθη και θέλουμε να μειωθεί αυτός ο αριθμός λαθών.

Είναι καλός ποδοσφαιριστής και είναι στο χέρι του να γίνει ακόμα καλύτερος. Έχει εμπειρία, έχει κάνει προσπάθεια, έχει δυναμώσει το κορμί του, διαβάζει το παιχνίδι, όμως σε μια τέτοια κατηγορία όπως είναι η Πριμέρα Ντιβισιόν, για να τα καταφέρεις πρέπει να ελαχιστοποιήσεις τα λάθη σου» ήταν τα λόγια του Γκαριτάνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα