Γαλανόπουλος: «Η ΑΕΚ πρέπει να νικάει πάντα»

Γαλανόπουλος: «Η ΑΕΚ πρέπει να νικάει πάντα»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Η ΑΕΚ πρέπει να νικάει πάντα»

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι το μυαλό της ΑΕΚ ήταν στον τελικό του κυπέλλου, στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός χαφ στη Nova.

Για το γεγονός ότι το μυαλό ήταν αλλού: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως το μυαλό ταξίδευε στον τελικό και στον επόμενο αγώνα που είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν λάθος όμως γιατί μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεχωρίζει παιχνίδια και πρέπει να πηγαίνει πάντα για τη νίκη και έτσι πήγαμε και σήμερα, απλά δεν μας βγήκε».

Για τους αγωνιστικούς λόγους που η ΑΕΚ δεν ήταν καλή: «Δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Στο πρώτο ημίχρονο κατεβήκαμε με δύο ψηλά σέντερ φορ. Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι καλός και το γήπεδο είναι πιο μικρό. Στο δεύτερο το αλλάξαμε, μας βγήκε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε, ανεβήκαμε, χάσαμε ευκαιρίες και παραλίγο να πάρουμε και τη νίκη».

Για την παρουσία δύο ψηλών επιθετικών στην αρχική 11άδα: «Στόχος ήταν να φτάνουν οι μπάλες στους ψηλούς επιθετικούς, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και προσπαθούσαμε περισσότερο από τα πλάγια για να βρούμε με σέντρες τους δύο ψηλούς»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα