«Καταγγελία για Κύζα που δεν διερευνήθηκε»

Νίκος Ρόλλας
«Καταγγελία για Κύζα που δεν διερευνήθηκε»

bet365

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως κατήγγειλε τον Κύζα πριν την ρεβάνς της Τούμπας, αλλά ουδέποτε υπήρξε διερεύνηση της υπόθεσης από την ΚΕΔ.

Στον Παναθηναϊκός είχαν ανησυχήσει έντονα για τον Κύζα από την ημέρα που η ΚΕΔ ανακοίνωσε οτι θα διευθύνει την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή, εξηγώντας τους λόγους που δεν θα έπρεπε να σφυρίξει το ματς της Τούμπας, αλλά όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησαν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, ουδέποτε υπήρξε διερεύνηση της υπόθεσης...

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα