Ίλιτς: «Από εμάς θα κριθεί η άνοδος»

Ίλιτς: «Από εμάς θα κριθεί η άνοδος»

Ίλιτς: «Από εμάς θα κριθεί η άνοδος»

bet365

Για τον Άρη είναι απαραίτητο να πετύχει το απόλυτο στους έξι αγώνες που έχει να δώσει μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League κι αυτό το μήνυμα έστειλε ο Μπράνα Ίλιτς ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Σάλκε (21+).

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στην υποχρέωση του ιδίου και των συμπαικτών του να κερδίσουν όλους τους εναπομείναντες αγώνες. «Πιστεύουμε στην άνοδο, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι είναι ένας δύσκολος στόχος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική. Εφόσον το πετύχουμε θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος μας, εκεί είναι το μυαλό μας», είπε.

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Πανσερραϊκό, σημείωσε: «Δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με αυτούς που προηγήθηκαν. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους βαθμούς. Προσωπικά νιώθω καλύτερα μετά το γκολ που πέτυχα στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Κάθε επιθετικός παίρνει ψυχολογία μέσα από τα γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα