Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε... ακτίνες

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε... ακτίνες

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε... ακτίνες

bet365

«Ο Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 4-0 τον Παναθηναϊκό, ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.
Με κορυφαίους τους Γλύκο, Πέλκα και «χρυσή» αλλαγή τον Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, τον οποίο και κέρδισε με 4-0 και ανέτρεψε την ήττα με 2-0 που γνώρισε στην Λεωφόρο.
Γλύκος: Εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, καθώς αν δεν κατέβαζε ρολά στο πρώτο ημίχρονο θα βλέπαμε άλλο ματς. Σε αυτό το διάστημα είχε 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις και μία εξαιρετική στο 33'. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Μάτος: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε φάσεις από την πλευρά του. Στο δεύτερο όμως άλλαξε άρδην την εικόνα του και προφανώς το ότι σκόραρε στο 48', τον «ανέβασε» ψυχολογικά. Μάλιστα είχε ακόμη μία καλή στιγμή.
Βαρέλα: Αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Μπεργκ κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου όλος ο ΠΑΟΚ είχε ζητήματα. Στο δεύτερο μισό όπου έκλεισαν οι διάδρομοι μπροστά από τα δύο στόπερ της ομάδας του, ήταν καλύτερος και «κέρδισε» πολλές «μονομαχίες».
Κρέσπο: Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ κάθετα στο πρώτο ημίχρονο και είχε ζητήματα, καθώς «έχασε» πολλές μονομαχίες. Αντίθετα στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε, όπως άλλωστε και όλος ο ΠΑΟΚ.
Λέοβατς: Ο Κλωναρίδης τραβιόνταν ορισμένες φορές στην πλευρά του κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου όλη άμυνα του ΠΑΟΚ είχε «ζητήματα».
Τσίμιροτ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να βλέπαμε τον δίδυμο αδερφό του, καθώς είχε πολλά προβλήματα. Αντίθετα στο δεύτερο ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ και η παρουσία του Μπίσεσβαρ στο γήπεδο, τον «ανέβασε» αρκετά.
Σάκχοφ: Αγωνίστηκε για 79' και πιστώνεται το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ που του χάρισε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τεράστια προβλήματα ανασταλτικά και ο Παναθηναϊκός «κυριάρχησε» στον άξονα. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε αισθητά.
Πέλκας: Ισως ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Ανοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ, είχε δοκάρι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και κάθε εκτέλεσή του σε στημένη μπάλα, ήταν «μισή» φάση για την ομάδα του.
Ουάρντα: Επαιξε στο πρώτο ημίχρονο πίσω από τον Πρίγιοβιτς, αν και ορισμένες φορές «τραβιόνταν» δεξιά. Δεν βοήθησε, ούτε επιθετικά αλλά και ούτε αμυντικά. Ο φορ του ΠΑΟΚ δεν τροφοδοτήθηκε κάθετα, καθώς ο Αιγύπτιος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.
Τζαλμά Κάμπος: Ισως έπαιξε και πολύ. Στα 59 λεπτά που αγωνίστηκε είχε μία καλή στιγμή στο 30', ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε επιθετικά, ενώ ανασταλτικά πολλές φορές άφησε τον Μάτος μόνο του.
Πρίγιοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου και είχε δύο καλές στιγμές στο 12΄' και στο 45'+1' με κεφαλιά, καθώς η μπάλα δεν έφτανε στα πόδια του. Στο δεύτερο μισό που ο ΠΑΟΚ έγινε πιο απειλητικός, φάνηκε και αυτός, ενώ στο τέταρτο γκολ «εκτέλεσε» σωστά, μετά την μεταβίβαση του Μπίσεσβαρ.
Μπίσεσβαρ: Στην ανάπαυλα πέρασε στο ματς αντί του Ουάρντα και άλλαξε άρδην η εικόνα του ΠΑΟΚ. «Συμμάζεψε» το κέντρο, βοήθησε ανασταλτικά και επιθετικά δημιούργησε πάρα πολλές επικίνδυνες φάσεις για την άμυνα των «πράσινων». Ηταν ο δημιουργός του δεύτερου και του τέταρτου γκολ, ενώ στο 82' θα μπορούσε να σκοράρει και εκείνος, όταν απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία.
Ενρίκε: Μπήκε στο 59' και βοήθησε πάρα πολύ. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και πλαγιοκόπησε.
Κάνιας: Πέρασε ως αλλαγή στο 79' ώστε ο Ιβιτς να «φρεσκάρει» τον άξονά του και λίγο αργότερα έγινε το 4-0.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα