Χιμένεθ: «Εύκολη πρόκριση μέχρι το δώρο»

Χιμένεθ: «Εύκολη πρόκριση μέχρι το δώρο»

bet365

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ... χάρισε στον Ολυμπιακό το γκολ που του έδωσε ελπίδες πρόκρισης στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου...

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το αν ήρθε αναστεναγμός ανακούφισης μετά τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά: «Νομίζω πως δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση γιατί είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φάνηκε μόνο όταν τους χαρίσαμε το γκολ και όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας μας. Μέχρι εκείνη την στιγμή ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν μας είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα».

Για το αν η πρόκριση ήταν πιο δύσκολη από ό,τι περίμενε μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη: «Νομίζω ότι μέχρι το γκολ που τους χαρίσαμε είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Αραούχο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να... μελετηθεί η αποβολή του Ανέστη γιατί είναι κάτι μοναδικό. Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί ένας τερματοφύλακας να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε 30 δευτερόλεπτα έχοντας επιθετικό μπροστά του. Και δεν πιστεύω ότι θα το ξαναδώ. Προσοχή, ήταν παίκτης μπροστά του, νομίζω ο Καρντόσο. Του είπε να απομακρυνθεί και τελικά δέχθηκε δύο κίτρινες σε 30 δευτερόλεπτα. Ημασταν πολύ ανώτεροι από τον Ολυμπιακό μέχρι εκείνη την στιγμή».

Για το ποιον προτιμάει για αντίπαλο στον τελικό: «Είχα πει ότι δείχνω απόλυτο σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους και δεν θα το αλλάξω αυτό. Καμία προτίμηση. Οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών είναι, με κάθε σεβασμό στις υπόλοιπες, οι καλύτερες της Ελλάδας. Είμαστε στον τελικό, είτε είναι ο ΠΑΟΚ είτε ο Παναθηναϊκός θα είναι δύσκολος ο τελικός».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Τι να πω για τον κόσμο μας; Τους ξέρω και από την προηγούμενη θητεία μου. Κρίμα που είναι τόσο μεγάλο το ΟΑΚΑ, σε μικρότερο θα ήταν ένα πραγματικό καζάνι. Οταν η ΑΕΚ θα έχει το γήπεδο της, θα είναι πιο εύκολα τα εντός έδρας ματς. Αυτό το πλεονέκτημα το έχουν οι αντίπαλοι μας αλλά όχι εμείς».

Για το αν είναι καλύτερα με δύο ή τρία χαφ η ομάδα: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μου που έπαιξαν. Οπως θα είδατε κι εσείς, κάναμε μια αλλαγή στο σύστημα μας στο 0-0 και με την είσοδο του Γαλανόπουλου είχαμε απόλυτη ισορροπία στο κέντρο. Γιόχανσον, Σιμόες και με τη βοήθεια του Μάνταλου είχαμε τον έλεγχο ακόμη κι όταν ήμασταν δύο εναντίον τριών στο κέντρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα