«Κανένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό»

«Κανένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Τι υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ σ’ ότι αφορά την ασφάλεια και την φιλοξενία του Παναθηναϊκό το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα και η τυχαία συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με το Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και η άφιξη της στο αεροδρόμιο Μακεδονία συνέπεσε μ’ αυτή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Η ένταση που υπήρξε με την παρουσία 15-20 οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκίμασαν από απόσταση τους «πράσινους» και χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, έγινε αντιληπτή στελέχη του «Δικεφάλου», που ήταν στο αεροδρόμιο και περίμεναν την άφιξη του προέδρου της ομάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μάλιστα καθώς διασταυρώθηκαν εντός της αίθουσας των αφίξεων ο κ. Σαββίδης χαιρέτησε και τον κ. Ουζουνίδη, ενώ όπως επισημαίνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σ’ ότι αφορά την παρουσία των «πράσινων» το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

«Η φιλοξενία μας στον Παναθηναϊκό θα ανταποδίδει εκείνη του πρώτου ματς και θα είναι εφάμιλλη με αυτή που παρείχαμε στο ματς πρωταθλήματος», αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που δεν ξεχνούν ότι ο κ. Σαββίδης δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, όπως και ο γιος του, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα