Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 0-1

bet365

Το γκολ του Σοριάνο στο 82’ χάρισε στο Κίτρινο Υποβρύχιο το διπλό (0-1) στο σπίτι της Ατλέτικο, που έδειξε να σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό με την Ρεάλ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Η Ατλέτικο είναι λογικό να έχει το μυαλό της αλλού. Την άλλη Τρίτη παίζει με την Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League. Την 3η θέση όμως που θέλει στην La Liga, ώστε να βρεθεί απ’ ευθείας στους επόμενους ομίλους, δεν την έχει καπαρώσει. Υποδέχτηκε λοιπόν κάπως αποσυντονισμένη την Βιγιαρεάλ και τελικά την πάτησε, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν το τρίποντο (0-1) στο 82’.

Οι Ροχιμπλάνκος ήταν καλύτεροι, αλλά σε εκείνο το διάστημα ο Αντρές Φερνάντες είχε κατεβάσει ρολά. Οσο κυλούσε όμως το ματς, η Βιγιαρεάλ ανέβαινε και βρήκε το γκολ. Λάθος του Φιλίπε Λουίς και οι δύο αλλαγές Μπακαμπού, Σοριάνο συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να πλασάρει εξ επαφής.

Αυτό σημαίνει ότι η Σεβίλλη μπορεί να πιάσει την Ατλέτικο στην 3η θέση εάν νικήσει στο δικό της παιχνίδι. Εάν όμως δεν το κάνει, η Βγιαρεάλ έχει ελπίδες ακόμα και για την τετράδα, καθώς τώρα απέχει πέντε βαθμούς από αυτήν και υπάρχουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Χιμένες, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Γκαϊτάν (56’ Καράσκο, 73’ Τόρες), Γκριεζμάν, Κορέα (56’ Γκαμεϊρό)

Βιγιαρεάλ (Φραν Εσκριμπά): Φερνάντες, Αλβαρο, Μουσάκιο, Ρουκάβιν, Ζάουμε Κόστα, Μπρούνο, Τριγκέρος (85 Ροντρίγκο), Καστιγιέχο, Σανσόνε (76’ Σανσόνε), Αντριάν (64’ Σοριάνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα