ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός καταδικάστηκε για ΟΛΑ»

ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός καταδικάστηκε για ΟΛΑ»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την οποία οι άνθρωποι της χαρακτηρίζουν «μικρή» και «ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για όλες τις σημερινές αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ως πρώτη αντίδρασή τους είναι η άσκηση έφεσης.

Οι ασπρόμαυροι κρατούν ως θετική εξέλιξη το γεγονός ότι «ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες, επιθέσεις σε διαιτητή, το β’ παρατηρητή», ενώ επίσης όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «ο Ολυμπιακός καταδικάστηκε για ΟΛΑ!».

Παράγοντες και νομική υπηρεσία είναι σε αναμονή της δεύτερης δίωξης, «που πρέπει να ασκηθεί» όπως λένε, για τις καταγγελίες και την έρευνα του εισαγγελέα γύρω από το ματς Ολυμπιακός – Πλατανιάς, ενώ χαρακτηρίζουν την σημερινή η ποινή ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Λέει σε όλους να επιτίθενται σε διαιτητές και παρατηρητές και να τιμωρούνται με πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών», σχολίαζαν στη Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, που έγινε το πρωί της Τρίτης (25/4), «η καταδίκη του Ολυμπιακού για όλα δίνει περιθώριο για δικαιότερη ποινή στη δευτεροβάθμια επιτροπή», ενώ αναφερόμενοι στο στόχο της έφεσης, κρίνουν θετικό τόσο το γεγονός ότι το δικαστήριο δέχθηκε την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ότι ο πρώτος παρατηρητής, που απλώς έγραψε ότι ο Λασκαράκης απωθήθηκε και εξυβρίστηκε,Θεμιστοκλής Βαλσάμης, τιμωρήθηκε σκληρά για ελλιπή έκθεση.

 

Τελευταία Νέα