Συγχαρητήρια από Μώραλη για τον τίτλο του Ολυμπιακού

Συγχαρητήρια από Μώραλη για τον τίτλο του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Συγχαρητήρια από Μώραλη για τον τίτλο του Ολυμπιακού

bet365

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, συνεχάρη την ομάδα του Ολυμπιακού για τον 44ο τίτλο πρωταθλήματος που... κλείδωσε μετά το 5-0 με ΠΑΣ.
Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του 44ου. Για την επιτυχία αυτή αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στην διοίκηση της ΠΑΕ, στην προπονητική ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσους εργάζονται στο προπονητήριο και στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές απερίσπαστοι και έχοντας λυμένα τα προβλήματα τους να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, να κερδίζουν.
Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην μεγάλη δύναμη του συλλόγου, στον κόσμο της ομάδας, καθώς σε μια δυσκολότερη χρόνια από τις προηγούμενες ήταν όπως πάντα κοντά στην ομάδα οδηγώντας την σε έναν ακόμα τίτλο τον 7ο συνεχόμενο.
Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το επαγγελματικό πρωτάθλημα και στους Νέους. Πήραν το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη φορά αήττητοι, αποδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών και Υποδομών. Παράλληλα, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο, του οποίου σημαντικό κομμάτι υλοποιείται στην πόλη του Πειραιά, δείχνοντας πως πρέπει να λειτουργούν εντός, αλλά και εκτός γηπέδων οι μεγάλοι σύλλογοι. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια συμπαγής οικογένεια και θεωρώ βέβαιο ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και στο μέλλον κάθε πιθανό ή απίθανο εμπόδιο, προκειμένου να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στην ιστορία του, να κάνει περήφανη την πόλη του Πειραιά, τους Πειραιώτες, αλλά και τους εκατομμύρια φίλους του εντός ή και εκτός Ελλάδας. Πολλά μπράβο σε όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα