Πικέ: «Μόλις ηρεμήσει ο Ράμος, θα καταλάβει...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ: «Μόλις ηρεμήσει ο Ράμος, θα καταλάβει...»

bet365

Όταν η ένταση κοπάσει και ο Σέρχιο Ράμος ξαναδεί τη φάση με τον Μέσι και σκεφτεί ορθολογικά, θα καταλάβει τελικά γιατί είδε την κόκκινη κάρτα στο clasico, όπως ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

Λα Λίγκα, Εϊμπαρ - Μπιλμπάο, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Μιλώντας ήρεμα μετά τις όποιες... μπηχτές του ενός προς τον άλλο, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι είχε άδικο να φωνάζει στον διαιτητή όταν αποβλήθηκε στο ντέρμπι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου»...

«Είμαι σίγουρος ότι μόλις πάει σπίτι του, ηρεμήσει και ξαναδεί τη φάση, θα αποδεχθεί την αποβολή και θα τη θεωρήσει κι εκείνος σωστή. Μετά την κόκκινη κάρτα γύρισε προς το μέρος μου και είπε κάποια πράγματα, όμως νομίζω ότι θα τα μετανιώσει γιατί ήταν άδικα εκείνη τη στιγμή.

Μόλις ξαναδεί το μαρκάρισμα που έχει κάνει, θα καταλάβει ότι ήταν σωστή η κόκκινη που πήρε» ήταν τα λόγια του Πικέ στην «AS».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα